Rotosrock, etkot ja pikkujoulut

Rotos ry:n loppuvuoden kovin iltama on 5. joulukuuta. Tuolloin järjestetään perinteinen Rotosrockissa Oulun 45 Specialissa ja sitä ennen etkot ja pikkujoulut Kulttuuribingolla.

Rotosrockissa vastikään uuden albumin julkaissut oululainen G-ODD, pääkaupunkiseudulta saapuva iki-ihana Wedding Crashers ja raahelainen vaihtoehtomusiikin lähettiläs Alexander In Paris vastaavat elävän musiikin tarjoilusta. Tämän lisäksi iltamissa on maanantaiseen tapaan tarjolla loistavaa levymusiikkia, sillä alakerrassa DJ Matsoni soittelee ainakin hevi- ja progeklassikoita. Liput tapahtumaan on jäsenille 5 euroa ja muille 7,5 euroa, minkä päälle tulee narikkamaksu.

Alkuillasta kello 19 alkaen Kulttuuribingolla vietetään Rotosrockin etkoja ja Rotos ry:n pikkujouluja. Yhdistyksen jäsenille tarkoitettu yksityistilaisuus on lämminhenkinen iltama, jossa on yllätyksellistä ohjelmaa ja omien eväiden nauttiminen sallittua. Elävästä musiikista vastaa oululainen Neon Dad -orkesteri, joka päräyttää vaihtoehtopopit ja rockit ilmoille ensimmäistä kertaa elävänä. Myös uudet jäsenet ovat enemmän kuin tervetulleita tapahtumaan. 5 euron jäsenmaksun voi hoidella juuri ennen paikalle saapumista.