Rotosrock 2019

Fantasia, Huminoita, Njihe
5.12.2019; 45 Special
Liput: 10-12,5€ - ennakkoliput bit.ly/rotosrock2019

Jo ainakin kymmenes Rotosrock 45:ssa tulee taas ja millä kattauksella! Villeimmätkin suomiproge-unelmanne tulee tänä vuonna täyttämään jo yhdenlaiseen kulttimaineeseenkin noussut Fantasia, seuranaan Oulun suvereenit taivaanrannan maalarit Huminoita ja pohjoista psykedeliaa tarjoileva Njihe!

FANTASIA
Joo, juuri se. Yksi 70-luvun kotimaisen progressiivisen rockin tunnetuimmista nimistä, vaikkakin vain yhden levyn vuonna -75 julkaissut yhtye on elossa ja voi mainiosti – ja saapuu Ouluun Rotosrockiin!

Fantasia on vuosien varrella esiintynyt harvakseltaan ja samalla työstänyt uutta äänitettä joka sisältää mm. 70-luvulla tallentamatta jääneitä teoksia. Levy julkaistaan ensi vuonna (2020). Nykyisessä kokoonpanossa on kolme jäsentä 70-luvun kokoonpanosta.

HUMINOITA
Tänä syksynä jo kattavan Euroopan kiertueenkin tehnyt, enimmäkseen instrumentaalista, ”progressiivista ja maalailevaa” rockia soittava Huminoita on oululainen, vuodesta 2009 saakka aktiivisena ollut yhtye. Huminoita on julkaissut yhteensä kolme albumia, joista viimeisin, 369, tuli ulos viime vuonna.

NJIHE
Njihe on inarilaisen Elle Kokkosen psykedeelinen folk-projekti. Heleänraa’assa musiikissa kuuluu vaikutteita niin synkästä americanasta, Inarijärven äänimaisemista kuin naivismistakin. Njihe julkaisi esikois-EPnsä ”Rengas puhki” kesällä. Hän viimeistelee ensimmäistä, loppuvuodesta julkaistavaa pitkäsoittoaan parhaillaan.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ!

Ennakkoon Tiketistä 12,5e
Ennakkoon 45:stä ostettuna 11e / Rotos ry:n jäsenet 10e
Ovella 14e / Rotos ry:n jäsenet 12e