Rotosrock 5.12.2009

Rotos ry järjestää perinteisen itsenäisyyspäivää alustavan baarifestivaalin lauantaina 5. joulukuuta Rotosrock levittäytyy tänä vuonna kahteen Uudenkadun ravintolaan. Ilta aloitetaan PSK Kaupunnissa ja toiminta jatkuu loppuillasta Nuclear Nightclubissa. Tapahtumassa esiintyvät Jolly Jumpers, Cosmobile, Nightsatan ja Riutta.

Huom! Kuten mediakin on jo tiennyt uutisoida, kyseessä on todellakin pitkän uran tehneen Jolly Jumpersin viimeinen keikka! Eli jos et ole koskaan yhtyettä livenä nähnyt tai olet vaikka nimenomaan ollut vuosikausia jo bändin livemeiningin fani, nyt siihen on vielä tarjolla viimeinen tilaisuus ennen kuin Jollyt lopettavat! Ennakkoliput haltuun!

Rokit starttaavat kello 19.00 PSK Kaupunnissa, jossa letkeää levymusiikkia säestää nälkäisten suiden piparinrouske, tai päinvastoin. Tapahtuman livemusiikkiosuuden aloittaa matalikkojen progerokkia esittävä oululaisperustainen Riutta. Bändin jälkeen ehditään vielä nauttia special guest -osuudesta, kun kaikkien tuntema superjulkkis Joulupukki esittelee itsestään uuden puolen johdattamalla juhlaväen Musavisan pariin. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kymmenen maissa siirrytään kivenheiton päähän Nuclear Nightclubiin nauttimaan laman hedelmistä. Korvaherkkua lupailevat Jolly Jumpers, Cosmobile ja Nightsatan. Tarjolla on siis lakeuksien tunnelmallista lehmipoikakantria, letkeää indievinoilua sekä futuristista lasermetallia.

Kannattaa tulla, jos ei tiedä paremmasta. Liput 10 euroa, ennakot Nukesta!

rotosnettiflyer