Rotosklubi 09/2019

Viitala & Yhtye, Lasane! ja Jukka Nissinen
6.9.2019; Tukikohta
Liput: 6 eur

Rotosklubien syyskausi starttaa ajankohtaisten artistien voimin! Ah, ja pitkästä aikaa tuolla aikuisten nuokkarilla eli Tukikohalla ♥ Tuu tarkistamaan mitä tuoreuksia kolme kovaa kokoonpanoa on saanut aikaan.

Viitala & Yhtye

Viitala & Yhtye soittaa suomenkielistä rokkia, eli iskelmää, siis poppia, ei kun rollia. Tällä hetkellä bändin kaikki soittajat ovat syntyperältään kemiläisiä, so what? Ollaan verrattain uusi kokoonpano ja tehty vasta pari keikkaa koko bändillä. Tosin bändin jäsenet ovat soittaneet yhdessä ja ristiin rastiin eri kokoonpanoissa kohta 20 vuoden ajan. Ei olla eilisen, vaan tämän päivän teeren poikia. Viitala tekee biisit ja keulakuvittaa, Yhtye tyytyy olemaan iskussa ja erinomainen. Ensimmäinen pitkäsoitto on työn alla ja ilmestyy kunhan valmistuu, talvella varmaan. Pyritään siihen että ei stressata eikä säädetä liikaa, vaan keskitytään olennaiseen, eli musan tekemiseen.

Lasane!

Onko se lintu vai kala? Ei se on Lasane! Vaivaisrokin vallattomat hikinaamat, kivespunkin kruunamattomat kuninkaat. Uusi levy hieronnassa ja vanhoja voi kuunnella suoratoistosta.

Bandcamp: https://lasane.bandcamp.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4pdaBZPK6bpjBnXOkcntvB?si=AX80jtwSQT294hXQ_ZM08Q

Jukka Nissinen

Vaan Vieremän virtuoosi se vasta ajankohtainen onkin. Jukka Nissisen näinä päivinä ilmestyvä toinen albumi on Soundin ennakkokuuntelussa nyt:

https://www.soundi.fi/jutut/ennakkokuuntelu-jukka-nissinen-ii/