Rotos <3 LUMO

The Hearing, Keliel, Kas Kan
22.11.2019; Basso Club
Liput: alk. 11,5€ - ennakkoliput bit.ly/rotosloveslumo

Rotos tekee uuden alue- ja paikkavaltauksen tuomalla marraskuun eeppisimmän elektronisen live-kattauksen Basso Clubille – yökerhoon joka on jo vuoden verran ehtinyt ilahduttaa tanssinystäviä panostamalla laadukkaseen äänentoistoon ja valoihin.

Ja koska ilta on myös LUMO-valofestivaalin virallinen jatkoklubi, aiotaan hifistellä vähän överisti! Siihen velvoittavat myös nämä säkenöivät esiintyjämme:

THE HEARING
Supersuositusta Ruusuista tuttu laulaja-lauluntekijä Ringa Manner tekee tauon jälkeen musiikkia taas myös soolona. Kolmas albumi, Demian, ilmestyy lokakuun lopussa ja esittelee popista, teknosta, klubiskenestä ammentavan ja silti kaikkia genrejä pakenevan yhäkin viimeistellymmän The Hearingin. Syksyn ainoa Oulun keikka meillä, sille iso JEE!

KELIEL
Konemusiikin perinteisiä esiintymiskäytänteitä riehakkaasti kyseenalaistava ääni- ja performanssitaiteilija, joka kävi Oulussa villitsemässä Pumpeligaalan yleisön elokuussa. KELIEL, jos joku, on omiaan pelastamaan meidät räntäsateiselta marraskuulta!

KAS KAN
Vasta julkaistu debyyttialbumi UN/TA soi värikkäästi alternative rockin, elektronisen- ja ambientmusiikin vaikutuksien alla. Ja tämähän on tuoreen oululaisartistin eka keikka evö. Ihanaa, mikä jännitys!