Rotos Loves Yrmy 2018

Mantereet, Pablo Heraldez, Cartoon Tree, Time Flies, Hikinen Kyy
29.12.2018; Tukikohta
Liput: 8 eur

Nytpä muuten nimittäin! Oulun Tukikohdalle välipäivinä!

Ylivieskan Rytmimusiikin Ystävät, eli tuttavallisemmin YRMY sekä ROTOS lyövät hynttyyt yhteen ja tuloksena syntyy ylivieskalaista musiikkia tuutin täydeltä. Moni muistaa YRMYn legendaariset joulupäivän pileet. Nyt ei juhlita joulupäivänä, mutta samaa meininkiä on luvassa, kun Oulun Tukikohdan lavalle astelee aimo annos ylivieskalaista populaarimusiikkikulttuuria. BYOB & K-18.

Mantereet

Oululaistunut postrock-poppoo soittaa iskevää instrumentaalimusiikkia. Kaksi levyä (mielikuvituksellisesti Mantereet ja Mantereet II) julkaissut bändi ottaa vaikutteita aina metallista Best of Synthesizer -levyihin. Bändin syntikkavelho Jani on luvannut keikalle 30% tavallista enemmän syntikkaa!

https://www.facebook.com/Mantereet/

Pablo Heraldez

Ylivieskan viralliset brittipopparit, eli Pablo Heraldez, palaa lavalle pitkän tauon jälkeen. Kaksi EP:tä julkaissut bändi luottaa brittiläisen popmaailman konventioihin, mutta tuo niihin oman suomalaiskansallisen kierteensä. Ylivieskan ainoan romantikon, laulaja Matti Palojärven, sydäntäriipivät sanat viimeistelevät hienon paketin.

Cartoon Tree

Ylivieskan power pop -helmi! Cartoon Tree on viimesen päälle pieteetillä tehtyä ja soitettua armoitettua popmusiikkia. Teenage Fanclubin lämppärinä ja ulkomaita myöten soittanut bändi osaa ottaa yleisönsä ja tätä herkkua on harvoin tarjolla.

https://www.facebook.com/cartoontree.fi/

Time Flies

Ylivieskan punkpop -kuninkaat! Helevetin kova livebändi, joka laittaa sukat pyörimään jaloissa. Allekirjoittanutkin oppi hyppimään lavalta tämän bändin myötä. Joskin osuin aika usein lattiaan.

https://www.facebook.com/flaissit/

Hikinen Kyy

Lava. Kaksi miestä. Harras ja vakava tunnelma. Kahvinkeitin.

Alustava aikataulu

Mantereet klo 18.45
Pablo Heraldez 20.00
Cartoon Tree 21.15
Hikinen Kyy 22.15
Time Flies 23.15