Rotos Loves Silakka -klubit

Rotos ry:n rakkaus muita oululaisia kulttuuritoimijoita kohtaan on ehtymätön. Tällä kertaa lempi lyö yhteen Oulun Musiikkivideofestivaalien kanssa Rotos Loves Silakka -klubeilla.

Perjantaina 24. elokuuta silakantuoksuista rakkautta Never Grow Old -anniskeluravintolassa tarjoilee digitaalisesta tv-ruudusta tutun Veli Kauppisen TOLBIAC. Tällä kertaa duo-muodostelmassa operoiva projekti esittää lempeän hempeitä popviisuja. Sopii sekä tytöille että pojille. Soitto käynnistyy Rotuaarin aukion Ilmakitarakarkeloiden jälkeen noin kello 23.00.

Illan klubirakastelu ei tähän pääty, vaan sydämet sykkivät 45 Specialissa HERMANNI TURKIN tahtiin. Internetin kotimaisen rockraamatun Nuorgamin mukaan kyseessä on Beirutin ja Plutonium 74:n välimuoto, joka kuulostaa katusoittomusiikilta. Luottakaamme fundamentalistisesti tähän sanaan, sillä eihän se voi huonolta kuulostaa.

Lauantaina 25. elokuuta menot sen kuin yltyvät, kun sangen progressiivisen psykedeeliseksi äitynyt KIKI PAU tulee vierailulle 45 Specialiin.

Never Grow Oldin soitantoja pääsee seuraamaan ilman pääsymaksua. 45 Specialiin liput maksavat 7,5 euroa sekä eteispalveluksista sen perinteisen maksun.