Rotos Loves Paskis 2016

Radiopuhelimet, Saijaa Saijaa, Warp Transmission, Sylvi ja Jyrki Nissinen & Hot Visions
6.5.2016; Tukikohta
Liput: 20 eur (jäsenille 15 eur)

Rotos loves Paskis osa IX – Rotos ry:n ja Paskakaupunni ry:n yhteiset jäsenbileet Tukikohdalla perjantaina 6.5.2016.

Ovet on auki!

Jos olet joko Paskakaupunni ry:n tai Rotos ry:n jäsen, osallistumismaksu on 15 euroa.

Mikäli sinulla ei ole vielä kummankaan yhdistyksen jäsenyyttä, osallistumismaksu on 20 euroa*.

* sisältää jäsenmaksun valitsemaasi yhdistykseen. Yhdistyksen jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, mutta voit tällöin osallistua yhdistyksen jäsentapahtumiin ja saat myös muita jäsenetuja.

Radiopuhelimet

Miten voi olla etteivät Radiopuhelimet ole soittaneet Rotospaskiksessa aiemmin? Asia on hyvä korjata nyt, vaikkapa sen kunniaksi että mahdollisesti Suomen paras bändi julkaisee uuden Saastan kaipuu-LP:nsä 17.6.2016.

Saijaa Saijaa

New Wave of Finnish Pori Rock ei kuulosta Dingolta, Yöltä tai Circleltä. Saijaa Saijaa yhdistää sujuvasti heleää angloamerikkalaista vaihtoehtorokkia suomalaisen taiteellisesti kunnianhimoisemman rock-sanoittamisen ja tarinankerronan traditioon. Todella hienoa ja omaleimaista musiikkia jonka tekijöistä löytyy yhteyksiä mm. yhtyeisiin Magyar Posse, Kakkahätä-77 ja Eleanoora Rosenholm.

https://saijaasaijaa.bandcamp.com/

Warp Transmission

Kummajaisonnettomuus, ultrahyypiöprosessi, matka vailla syytä, möyhyisen psykedeelinen, raskas ’n’ huumaava rock Tampereelta.

https://warptransmission.bandcamp.com/

Sylvi

Riippumatta ollaanko Enossa, Lieksassa vai Oulussa, kun Sylvi on lavalla niin Jokke, Ossi ja Hemppa tulevat diskoon, diskoon, diskoon. Iskee kovempaa kuin miljoona Alpo Mylleriä, sähköistetty ääni julistaa rajattoman rakkauden ilosanomaa lämmöllä ja intohimolla.

Jyrki Nissinen & Hot Visions

Hot Visions lienee abstrakteimmasta päästä Nissis-Jyrkin musiikillisia hankkeita ja kenties myös eniten sarjakuviensa tunnelman mieleen tuova. Tarinaa, tajunnanvirtaa ja kokeellista bluesia nerokkaalla otteella.

Tukikohdan ovet aukeavat klo 17, ja ensimmäinen esiintyjä aloittaa tasan kuudelta.

18.00 Jyrki Nissinen & Hot Visions
19.15 Radiopuhelimet
20.30 Saijaa Saijaa
21.45 Warp Transmission
23.00 Sylvi