Rotos Loves Nuke 21.4.2012

Rotos ry osoittaa tällä kertaa rakkauttaan Nuclear Nightclubia kohtaan. Yhdistys järjestää lauantaina 21. huhtikuuta yhteistyössä rockyökerhon kanssa klubi-illan, joka kantaa nimeä Rotos Loves Nuke. Illan elävän musiikin tarjonta lankeaa kolmen bändin tehtäväksi.

Ensimmäisenä lavan valtaa uusi oululainen popbändi-ilmiö Neondad, jota on valtakunnan musiikkimediassa ehditty tituleeraamaan nimikkeellä ”Oulun yliarvostetuin bändi”. Lauantaina voi tulla tarkistamaan, onko titteli ansaittu. Samalla voi maistella bändin omaa nimikkodrinkkiä, joka lanseerataan illassa.

Illan toisena yhtyeenä nähdään helsinkiläinen Tundramatiks. Yhtyeen monipuolista musiikillista ilmettä on hankala laittaa minkään yksittäisen genren alle, mutta sopassa on aineksia niin rempseästä kansanmusiikista, rockista, popista, punkista ja progesta.

Päätösaktin roolia illassa kantaa Siinai. Krautinmakuista taiderockia soittava instumentaaliyhtye valittiin viime kesänä Helsingin Sanomien kriitikkokyselyssä yhdeksi Suomen lupaavimmista bändeistä. Yhtye on kerännyt myös laajasti huomiota rajojemme ulkopuolella.

Liput klubi-iltaan maksavat 10 euroa. Ennakkolippuja tapahtumaan saa Levykauppa Äx:stä ja Nuclear Nightclubista. Illassa on myös senlaatuinen erikoisuus, että Rotos ry arpoo yhdelle kävijöistä ilmaisen Rotosbussi-kyydityksen Ilosaarirockiin.