Rotoksen vuosikokousbileet

Jälleen on yksi kulttuuriyhdistys Rotos ry:n toiminnan täyteinen vuosi kulunut loppuun ja uusi uljas kausi on käynnistettävä. On siis juhlien aika. Rotoksen kotibilehenkisiä vuosikokouskemuja vietetään Hietasaaressa Walhallassa 20. maaliskuuta. Elävää musiikkia illassa tarjoilee Matalat Majat, Mushmouthed Talk ja Puristin. Levylautasella pyörii kotibileiden klassikkoja ja muuta diskojytää. Pöydät täyttyvät syömingeistä ja rockhenkisistä alkumaljoista. Sauna hehkuu lumoavaa kuumuttaan. Jotkut vähän pussailevat. Nurkassa levoton tuhkimo toivoo, että joku huomaisi hänetkin. Ja näissä bileissähän huomataan.

Vaan miten tämä onnen auvola avautuu sinulle? Tapahtuma on yksityistilaisuus, mutta maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun 10 euroa (esim. ovella) olet tervetullut karkeloihin. Heti kättelyssä saat jäsenetuina alkudrinkin, suolaista purtavaa ja pääset seuraamaan loistobändejä. Eikä tässä vielä kaikki. Olet koko Rotoksen toimintakauden vuosimallia 2010 oikeutettu monenmoisiin jäsenetuihin ja alennuksiin yhdistyksen tapahtumissa.

Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään, mutta mikäli on kiinnostusta olla mukana tapahtumien järjestämisessä ja toiminnassa ylipäätään, jäsenet ovat oikein tervetulleita mukaan myös aktiivisempaan rooliin.

Rotoksen virallinen vuosikokous järjestetään klo 16:00. Tämä osuus sisältää hivenen byrokraattista kankeilua ja vuoden 2010 toiminnan suuntaviivojen piirtoa. Kaikki uudet jäsenet ovat myös tänne erittäin tervetulleita.

Kotibiletys alkaa klo 19.00. Omat juomat ja pyyhkeet messiin. Tulkaa, ja tehkää kaikki kansat rotoslaisiksi!