Pikipop 2019 -etkoklubi #1

Hannibal & Hot Heros ja Sami Heikkilä & Kolme Viljaa
26.6.2019; 45 Special
Liput: 7,5 eur + pm.

Hannibal & Hot Heros

Hannibal on suomalaisen räpin kummisetä, riimien järkäle ja levy-yhtiö Joku Roti Recordsin perustaja. Hannibal aloitti uransa Tulenkantajat rap/funk -yhtyeessä Rovaniemellä vuonna 1998 ja muodosti myöhemmin samassa yhtyeessä toimineen Sopan kanssa Hannibal & Soppa -rap-duon. Duon hajottua Hannibal jatkoi uraansa soolona ja Joku Roti Mafian kanssa. Viimeaikaisia orkestereita lyyriselle mestarille ovat olleet Tre-Funk III ja Hannibal & Hot Heros.

Hot Heros on kolmen lahjakkaan ja monipuolisen muusikon muodostama vapaata ja energistä jazzia soittava yhtye. Orkesterilta on julkaistu 3 levyä : Fill up with Old Time Salvation ja Folkjazz from Finland joka oli ehdolla Emma-palkinnon saajaksi parhaan jazzlevyn sarjassa 2018 sekä yhtyeen kolmas levy Tässä ja Nyt yhdessä Hannibalin kanssa, sen ensimmäinen painos myytiin nopeasti loppuun ja sai erittäin innostuneen vastaanoton sekä mediassa että keikoilla.

Hot Herosin neljäs levy Days after the Rodeo ilmestyy toukokuussa 2019. Bändin jäsenten yhteinen historia ulottuu jo yli kahdenkymmenen vuoden ajalle eri yhtyeissä ja projekteissa.

Keikkakokoonpanossa mukana vaikuttaa monilahjakas jazz/prog.rock kitaristi Matti Salo.

Voimakkaasti kantaaottavat räpit ja orkesterin vahva ilmaisu luovat otollisen pohjan äärimmäisen kovalle keikkakokemukselle.

Sami Heikkilä & Kolme Viljaa

Kolme Viljaa -yhtyeen kanssa Heikkilän laulut kietovat lisää lihaa luidensa ympärille. Bändi luottaa selkeään svengiin ja yksinkertaiseen toteutukseen. Tasainen valtatie muistojen ja unisten sydänmaiden halki kiinnostaa ja on uusimpien laulujen ydintä.